ANDREAS BORGLJUNG

Andreas Borgljung är:

En fantastiskt trevlig person med mycket humor och nära till skratt och samtidigt en framgångsrik professionell förhandlare. Han är uppskattad för sitt driv, höga energi och analytiska förmåga. Han är bosatt i Trollhättan och har många års erfarenhet i fastighetsbranschen, företrädesvis representerande hyresgästsidan, med erfarenhet från rådgivningsfirman Jones Lang LaSalle och flera större internationella företag och detaljhandelskedjor.

Andreas har arbetat, förutom i Sverige, med förhandling och ledarskap i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna, och representerar också Svensk Handel som ledamot i hyresnämnden i Göteborg, Jönköping och Malmö. Hans förhandlingstaktik bygger inte på att utmanövrera eller överlista andra parten. Hans framgångsrika taktik bygger på hans förmåga att skapa hållbara och långsiktiga relationer med människor han möter vid förhandlingsbordet, samt att han besitter lång erfarenhet och kunskaper om hela förhandlingsprocessen och Aldrig lämnar något åt slumpen. I rollen som rådgivare och coach inom förhandlingsteknik är han pedagogisk, engagerad och fokuserad på både strategin och detaljerna.

Hjälper kunder med:

  • Rådgivning inom förhandlingsteknik för specialistgrupper inom ett företag eller en organisation.

  • Coaching inom förhandlingsteknik för enskilda funktioner och roller inom ett företag eller en organisation.

  • Att använda fyra grundkomponenter som utgångspunkt för effektiv förhandling: Relation, kontext, val och tid.

  • Lära nya förhandlare om de övergripande strategierna, förberedelse, processen, kommunikationen och viktiga detaljerna vid en förhandling.

  • Vässa erfarna förhandlare utifrån en behovsanalys och förstudie.

  • Att identifiera viktiga drivkrafter och nyckelfaktorer för att skapa tillväxt.

Rådgivare och coach i:

  • Förhandlingsteknik för erfarna förhandlare, för grupp eller enskild individ

  • Förhandlingsteknik för nya förhandlare, för grupp eller enskild individ

  • Projektledning

  • Ledarskap

Du kan boka Andreas för anpassade uppdrag. Upplägget sker nu digitalt med sessioner om 45 minuter. Omfattning och innehåll planeras för varje uppdrag med fyra grundkomponenter som utgångspunkt, relation, kontext, val och tid.

Maila jan(@)kronkvist.se om du vill komma i kontakt med Andreas för att få en offert.

Har jobbat bland annat för:

Rådgivningsfirman Jones Lang LaSalle och flera större internationella företag och detaljhandelskedjor som Specsavers. Andreas har arbetat, förutom i Sverige, med förhandling och ledarskap i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna.

Andreas Borgljung


Andreas har utbildningar i:


Utbildad Landskapsingenjör vid SLU Alnarp i Malmö.