Chefens kommunikation

Digital Webbkurs

Det börjar med dig!

Förstår medarbetarna vad du säger? Blir de motiverade att göra som du säger? Är du ledaren som andra följer? Tydlig och god kommunikation är A&O för dig som chef, inte minst vid förändringar och omorganisationer. Vad du säger, ditt kroppsspråk och sättet du uttrycker dig på har stor betydelse för om människor tror på dig eller inte.
Detta är den praktiska kursen du behöver för att bli ännu bättre på att vara chef och ledare. Vässa dina främsta verktyg för att motivera andra. Dina ord, ditt kroppsspråk och din röst. Utveckla kommunikativa förmågor och ta ditt chef- och ledarskap till en ny, högre nivå genom att ha bättre samtal, bättre möten och bättre presentationer.
Du kommer att få lära dig retoriska strategier och verktyg för att lyssna och få folk att lyssna och förstå dig. Du kommer att få träna och lära dig att informera, presentera och argumentera. Du blir så tydlig och motiverande att du når fram till folk och påverkar dem i rätt riktning. Du utvecklar värdefulla förmågor. Att kommunicera och motivera som chef och ledare!

Du får lära dig:

 • Använda övertygande retorik för att motivera andra.
 • Presentera så att folk lyssnar och förstår.
 • Anpassa språket efter målgruppens kunskapsnivå.
 • Argumentera kraftfullt för ditt budskap eller beslut.
 • Informera så det blir meningsfullt för medarbetarna.
 • Bli en tydligare och säkrare mötesledare.
 • Använda din röst och ditt kroppsspråk mer medvetet.
 • Hantera svåra samtal med NÖHRD coaching metodik.
 • Kunna engagera och inspirera dina medarbetare till stordåd.
 • Får medarbetarna med dig och skapa en positiv arbetsmiljö.

Hur fungerar det?

När du anmäler dig skriver du i att du vill gå kursen på distans. Vi använder teams eller zoom. En dag innan kursen får du en länk för att kunna logga in på kursdagen. Du behöver en stabil webbuppkoppling, kamera och högtalare på din dator.
Du får samma innehåll och träning som om du skulle gått en kurs på plats med oss. Mellan kurstillfällena får du även hemuppgifter att jobba med, frågor att reflektera över och övningar som du ska förbereda. Du är aktiv, engagerad och får ut maximal kunskap av kursen.

Efter denna kurs?

Vill du fortsätta utvecklas efter du gått denna kurs? Gå då kursen

Övertyga med kraft!, Sälj in din idé snabbt eller Berättelser som går rätt in i hjärtat!

Vill ni ha denna kurs anpassad för er organisation? Inga problem. Vi är vana att skräddarsy innehåll och upplägg så ni får det som ni vill och behöver.

kontakta oss för förslag och offert

Anmäl dig här:

 

  Please prove you are human by selecting the Star.

  Se våra bokningsvillkor här.

  Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt, i enlighet med GDPR, och kommer naturligtvis inte att distribueras vidare till tredje part.
  Se vår integritetspolicy här.

  Datum och Tider 2022:

  Webbkurs 2 heldagar – Max 12 deltagare

  Datum:
  • 3 – 4 februari kl. 09.00 – 16.00

  • 4 – 5 april
  , kl. 09.00 – 16.0

  Pris:

  10 900 kronor exkl. moms

  Bra att veta om kursen

  Innan: Du får digitalt kursmaterial så du kan läsa in dig på ämnet och några frågor som hjälper utbildaren att förstå vad du vill utveckla.
  Under: Vi jobbar med olika lärostilar och tillämpar pedagogik som förstärker din inlärning. Du utmanas, tränar, stöttas, får tips och en tydlig insikt om dina styrkor och vad du kan förbättra.
  Efter: Du har fått många tips, idéer och insikter under kursen hur du kan förbättra och förändra ditt ledarskap och din retorik. Nu kan du jobba på att implementera dessa i din vardag och stärka din kompetens. Du får även ett diplom som intygar att du genomgått kursen.

  Vad säger kursdeltagarna?

  ”Tack för en omvälvande och mycket givande kurs. Som chef har mitt ansvar varit att nå verksamhetsmål och det är jag duktig på. Ändå har jag fått en del kritik från anställda senaste året. Syftet med kursen var att bli mer tydlig, mer konkret och argumentera mer övertygande. Kursen har fått mig att inse att det är precis tvärtom. Jag måste bli bättre på att lyssna och skapa dialog. Just nu är jag omtumlad men lycklig. Jag har fått insikter och råd hur jag ska bli mindre chef och mer ledare”.
  Mahir 
  Försäkringskassan

  VÅRA INTERAKTIVA WEBBKURSER

  Tala så att andra lyssnar!

  Läs mer!

  Övertyga med kraft

  Läs mer!

  Framgångsrik argumentation
  Framgångsrik argumentation

  Läs mer!

  Stick ut och ta plats!
  Kvinnlig Power Retorik!

  Läs mer!

  Chefens retorik
  Chefens kommunikation

  Läs mer!

  Sälj in din idé snabbt!

  Läs mer!

  Stick ut och ta plats!
  Berättelser som går rätt in i hjärtat!

  Läs mer!

  Chefens retorik
  Att leda och samordna utan att vara chef

  Läs mer!

  ATT BLI EN LEDARE SOM MÄNNISKOR VILL FÖLJA KRÄVER KUNSKAP, INSIKT OCH KOMMUNIKATIVA FÖRMÅGOR. VILL DU BLI EN LEDARE SOM ANDRA LYSSNAR PÅ OCH FÖLJER KOMMER KURSEN ATT HJÄLPA DIG!