KURSER – FÖRELÄSNINGAR – COACHING

VI HJÄLPER TILL ATT NÅ ERA MÅL

Våra experter inom modern retorik, kommunikation och ledarskap har över 20 års erfarenhet av att utbilda företag och organisationer. Vi vet att ALLA människor kan utveckla kommunikativa förmågor som de har direkt nytta av.

VÅRA AKTUELLA ÖPPNA KURSER:

Presentationsteknik med retorik

Läs mer!

Retorik – förmågan att övertyga

Läs mer!

Framgångsrik argumentation
Retorik – förmågan att argumentera

Läs mer!

Stick ut och ta plats!
Retorik för kvinnor

Läs mer!

Chefens retorik
Chefens retorik vid förändring

Läs mer!

Pitcha framgångsrikt vid digitala möten

Läs mer!

Modernt ledarskap - distansutbildningar online med Jan Kronkvist - Modern Retorik1

Distans- & onlineutbildningar

 Utbilda dig när och var du vill. Med onlineutbildningar kan du direkt omsätta nya kunskaper till praktisk användning i din verksamhet. 

 
2

Skräddarsydda utbildningar

 Utbildning anpassad efter er – vi lyssnar på just era behov och skräddarsyr upplägg och innehåll så den matchar era kompetensmål. 


3

Filma och få feedback

 Filma din presentation med webkamera eller mobil – vår coach analyserar filmen och ger dig feedback på dina styrkor och utvecklingsmöjligheter. 

 
4

Coaching med PT

 Vi samtalar om vad du vill förbättra – vår coach ger dig kunskap, träning och trygghet att utveckla dina nya färdigheter.  

 

MODERN RETORIK – MYCKET MER ÄN ATT BARA TALA VÄL

Retorik är ett ämne som många förknippar med en talsituation. En del säger att retorik inte är något de har så stor nytta av eftersom de talar sällan talar inför en grupp. Men vi kommunicerar alla varje dag, oavsett om vi är på ett företag, i en offentlig verksamhet eller jobbar som chef, ledare, tekniker, läkare, jurist eller samordnare.


Några situationer är lätta, medan andra är svåra utmaningar som ”besvärliga” samtal, missnöjda kunder eller informera ”negativa” beslut. Retorik är en vetenskap och definieras som ”All planerad kommunikation där någon vill något”. Retorikens mål är att uppnå rätt effekt med vår kommunikation och är därför ett utmärkt hjälpmedel i jobbet. På våra kurser lär sig deltagarna att använda metoderna. Vi ger dem kunskap, verktyg och trygghet att förbereda och hantera både lätta och svåra kommunikativa utmaningar.

 
NÅGOT FÖR ALLA

VÄLKOMMEN


Kommunikation är en framgångsfaktor när den fungerar, det är alla överens om. Nyckeln är att förstå vad vår verksamhet, arbetsgrupp och vi själva behöver förbättra.
Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy utbildningar för alla branscher, yrkesgrupper, företag och offentliga verksamheter utifrån deras speciella förutsättningar och behov. Vi kan med stolthet säga att vi har något för alla!

UTBILDNING:
SERVICE I VÄRLDSKLASS

Det blev en framgångsrik utbildning som genomfördes på ett enkelt och lättsamt sätt inom värdskap och försäljning under Stötens introduktionshelg för gammal och ny personal.


 

Det var fantastiskt roligt att se vår unga personal utveckla så härligt servicetänk på så kort tid!

Johan Grandin, Avdelningschef Grupp & Konferens Stöten i Sälen AB