Kvinnlig Power Retorik!

Digital Webbkurs

Retorik för kvinnor

Det här är den praktiska retorikkursen för enbart kvinnor där du får öva på att sticka ut, ta plats och känna dig hörd. Du kommer att få träna i stolen, på golvet och i gruppen för att höras, synas och få igenom dina förslag.
Det här är kursen för dig som känner att du vill bli säkrare, vill utstråla pondus och vill lära dig att bemöta starka män och kvinnor. Du får lära dig att stärka ditt självförtroende ordentligt! Du får lära dig att bemöta härskartekniker och du får lära dig att öka din pondus.
Retorik för kvinnor – kursen där du får öva dig i att stärka din genomslagskraft och ta fram den starkaste och tryggaste sidan av dig och uttrycka dig trovärdigt och tydligt

Du får lära dig:

 • De viktigaste retoriska knepen
 • Att presentera och argumentera rätt
 • Att påverka och få mottagaren att förstå
 • Hur du gör med händer, fötter, uttryck och röst
 • Det viktiga engagemanget och energin
 • Att ta plats och ha pondus
 • Hur du kan göra när någon använder härskartekniker
 • Hur du kan göra när någon vill sätta dig på plats
 • Att synas och höras
 • Att våga visa dig själv

Hur fungerar det?

När du anmäler dig skriver du i att du vill gå kursen på distans. Vi använder teams eller zoom. En dag innan kursen får du en länk för att kunna logga in på kursdagen. Du behöver en stabil webbuppkoppling, kamera och högtalare på din dator.
Du får samma innehåll och träning som om du skulle gått en kurs på plats med oss. Mellan kurstillfällena får du även hemuppgifter att jobba med, frågor att reflektera över och övningar som du ska förbereda. Du är aktiv, engagerad och får ut maximal kunskap av kursen.

Efter denna kurs?

Vill du fortsätta utvecklas efter du gått denna kurs? Gå då kursen

Framgångsrik argumentation,
Chefens retorik

eller

Sälj in din idé snabbt

Vill ni ha denna kurs anpassad för er organisation? Inga problem. Vi är vana att skräddarsy innehåll och upplägg så ni får det som ni vill och behöver.

kontakta oss för förslag och offert.

Anmäl dig här:

 

  Please prove you are human by selecting the Tree.

  Se våra bokningsvillkor här.

  Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt, i enlighet med GDPR, och kommer naturligtvis inte att distribueras vidare till tredje part.
  Se vår integritetspolicy här.

  Datum och Tider 2022:

  Webbkurs 2 heldagar – Max 12 deltagare

  Datum:
  • 17 – 18 februari, kl. 09.00 – 16.00

  •  7 – 8 april, kl. 09.00 – 16.00

  Pris:

  9 900 kronor exkl. moms

  Bra att veta om kursen

  Innan: Du får digitalt kursmaterial så du kan läsa in dig på ämnet och några frågor som hjälper utbildaren att förstå vad du vill utveckla.
  Under: Vi jobbar med olika lärostilar och tillämpar pedagogik som förstärker din inlärning. Du utmanas, tränar, stöttas, får tips och en tydlig insikt om dina styrkor och vad du kan förbättra.
  Efter: Du har fått många tips, idéer och insikter under kursen hur du kan förbättra och förändra dina presentationer och din retorik. Nu kan du jobba på att implementera dessa i din vardag och stärka din kompetens. Du får även ett diplom som intygar att du genomgått kursen.

  Vad säger kursdeltagarna?

  ”Blev först provocerad av kursrubriken, men bestämde mig ändå för att anmäla mig. När jag sedan loggade in och träffade alla rann tiden bara iväg. Jag har sugit åt mig alla kloka råd som en svamp, framförallt vikten av att vara förbered. Det var en enorm Aha upplevelse när jag upptäckte hur obefintlig den har varit. Inte konstigt att mina kollegor uppfattat mig som otydlig men nu kommer det att bli ändring på det. Stort tack för en underbar kurs!”
  Zaidi
  Göteborgs Universitet

  VÅRA INTERAKTIVA WEBBKURSER

  Tala så att andra lyssnar!

  Läs mer!

  Övertyga med kraft

  Läs mer!

  Framgångsrik argumentation
  Framgångsrik argumentation

  Läs mer!

  Stick ut och ta plats!
  Kvinnlig Power Retorik!

  Läs mer!

  Chefens retorik
  Chefens kommunikation

  Läs mer!

  Sälj in din idé snabbt!

  Läs mer!

  Stick ut och ta plats!
  Berättelser som går rätt in i hjärtat!

  Läs mer!

  Chefens retorik
  Att leda och samordna utan att vara chef

  Läs mer!

  NÄR DU FÖRSTÅR I VILKEN KULTUR DU KOMMUNICERAR KAN DU BÖRJA ANVÄNDA DEN TILL DIN FÖRDEL. DÅ FÅR DIN RETORIK MER SLAGKRAFT!