Framgångsrik argumentation

Digital Webbkurs

Släpp dina hämningar!

Har du tröttnat på att ha den klokaste åsikten, bästa idén eller det mest genomtänkta förslaget men ändå inte säger din mening eller vet hur du ska argumentera vidare? Du kan lära dig detta. Du kan bli starkare i att argumentera och bli lyssnad på. Lyft dig på vår argumentationskurs och öva på att argumentera, stå upp för dina åsikter och hantera invändningar. Släng Jante i papperskorgen för den hämmar dig bara!
Som alla våra kurser är även detta en praktisk kurs där du får öva och verkligen lära dig. Du kommer att få lära dig argumentera i olika situationer, lära dig olika retoriska grepp som du kan använda för att argumentera kraftfullt och starkt. Du får lära dig att snabbt och säkert föra fram ditt förslag, lyfta fram argument och bemöta motparten. Helt enkelt att öka styrkan och slagkraften i din argumentation.

Du får lära dig:

 • Behärska retoriks strategi för att påverka din omgivning
 • Att argumentera framgångsrikt
 • En mall för att bygga upp en stark argumentation och bevisföring
 • Kunna vikta argument
 • Genomskåda och bemöta dåliga argument
 • Argumentera i möten och olika samtal
 • Använda språk och ”verbal judo”
 • Hur du analyserar motpartens syfte och svagheter
 • Retoriska verktyg för att försvara dig när du blir ifrågasatt
 • Bemöta motargument och invändningar

Hur fungerar det?

När du anmäler dig skriver du i att du vill gå kursen på distans. Vi använder teams eller zoom. En dag innan kursen får du en länk för att kunna logga in på kursdagen. Du behöver en stabil webbuppkoppling, kamera och högtalare på din dator.
Du får samma innehåll och träning som om du skulle gått en kurs på plats med oss. Mellan kurstillfällena får du även hemuppgifter att jobba med, frågor att reflektera över och övningar som du ska förbereda. Du är aktiv, engagerad och får ut maximal kunskap av kursen.

Efter denna kurs?

Vill du fortsätta utvecklas efter du gått denna kurs? Gå då kursen

Övertyga med kraft

eller

Sälj in din idé snabbt

Vill ni ha denna kurs anpassad för er organisation? Inga problem. Vi är vana att skräddarsy innehåll och upplägg så ni får det som ni vill och behöver.

kontakta oss för förslag och offert.

Anmäl dig här:

 

  Please prove you are human by selecting the Heart.

  Se våra bokningsvillkor här.

  Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt, i enlighet med GDPR, och kommer naturligtvis inte att distribueras vidare till tredje part.
  Se vår integritetspolicy här.

  Datum och Tider 2022:

  Webbkurs 1 heldag – Max 12 deltagare

  Datum:
  • 14 februari, kl. 09.00 – 16.00

  • 8
  april, kl. 09.00 – 16.00

  Pris:

  5 500 kronor exkl. moms

  Bra att veta om kursen

  Innan: Du får digitalt kursmaterial så du kan läsa in dig på ämnet och några frågor som hjälper utbildaren att förstå vad du vill utveckla.
  Under: Vi jobbar med olika lärostilar och tillämpar pedagogik som förstärker din inlärning. Du utmanas, tränar, stöttas, får tips och en tydlig insikt om dina styrkor och vad du kan förbättra.
  Efter: Du har fått många tips, idéer och insikter under kursen hur du kan förbättra och förändra dina presentationer och argument. Nu kan du jobba på att implementera dessa i din vardag och stärka din kompetens. Du får även ett diplom som intygar att du genomgått kursen.

  Vad säger kursdeltagarna?

  ”Bättre kurs än så här kan man inte ha på distans. På jobbet sitter jag mycket i möten och driver på utveckling och förhandlar och jag får alltid kämpa för att få igenom något, det är aldrig lätt. Under kursen insåg jag hur gul och grön jag var i min beteendeprofil och vilka nackdelar det kan vara när man vill argumentera för att nå ett mål. Förutom den insikten har jag fått vassa verktyg och de kommer jag definitivt använda”.
  Olof
  Volvo

  VÅRA INTERAKTIVA WEBBKURSER

  Tala så att andra lyssnar!

  Läs mer!

  Övertyga med kraft

  Läs mer!

  Framgångsrik argumentation
  Framgångsrik argumentation

  Läs mer!

  Stick ut och ta plats!
  Kvinnlig Power Retorik!

  Läs mer!

  Chefens retorik
  Chefens kommunikation

  Läs mer!

  Sälj in din idé snabbt!

  Läs mer!

  Stick ut och ta plats!
  Berättelser som går rätt in i hjärtat!

  Läs mer!

  Chefens retorik
  Att leda och samordna utan att vara chef

  Läs mer!

  UTVECKLING HANDLAR OM ATT FÖRSTÅ VAD SOM HINDRAR OSS FRÅN ATT LYCKAS. DEN INSIKTEN KAN DU UPPNÅ UNDER KURSEN I ARGUMENTATION.