WEBBKURSER

 

Vill du gå en kurs som höjer din kompetens och konkurrenskraft trots att du sitter hemma i soffan? På våra webbkurser får du samma innehåll och träning som om du skulle gått en kurs på plats med oss. Därför är våra webbkurser begränsade till 12 deltagare. Du är aktiv, engagerad, utbyter erfarenheter, får hemuppgifter som du jobbar med, utvecklar nya färdigheter och får därmed ut maximala kunskaper från din kurs.

Har ditt företag eller organisation behov av anpassad webbkurs, efter egna önskemål och behov? Är det en viss yrkesgrupp hos er som söker utbildning? Behöver de kompetens inom ett specifikt ämne för att hantera dagens utmaningar? Vi lyssnar på vad ni behöver och anpassar kurser som ger er det ni behöver… och lite till!

kontakta oss för offert

VÅRA INTERAKTIVA WEBBKURSER:

Tala så att andra lyssnar!

Läs mer!

Övertyga med kraft Webb
Övertyga med kraft

Läs mer!

Framgångsrik argumentation
Framgångsrik argumentation

Läs mer!

Stick ut och ta plats!
Kvinnlig Power Retorik!

Läs mer!

Chefens retorik
Chefens kommunikation

Läs mer!

Sälj in din idé snabbt!

Läs mer!

Berättelser som går rätt in i hjärtat!
Berättelser som går rätt in i hjärtat!

Läs mer!

Att leda och samordna utan att vara chef
Att leda och samordna utan att vara chef

Läs mer!

Hur fungerar det?

INNAN: När du anmäler dig skriver du i att du vill gå kursen på distans. Vi använder teams eller zoom. Du får digitalt kursmaterial så du kan läsa in dig på ämnet och några frågor så utbildaren förstår vad du vill utveckla. En dag innan kursen får du en länk för att kunna logga in på kursdagen. Du behöver en stabil webbuppkoppling, kamera och högtalare på din dator.
UNDER: Du får samma innehåll och träning som om du skulle gått en kurs på plats med oss. Mellan kurstillfällena får du hemuppgifter att jobba med, frågor att reflektera över och övningar som du ska förbereda. Du utmanas, tränar, stöttas, får tips och en tydlig insikt om dina styrkor och hur du kan utvecklas.
EFTER: Du har fått många kunskaper, råd och insikter under kursen vad du kan förbättra och förändra. Nu kan du jobba på att implementera dessa i din vardag och stärka din kompetens. Du får även ett diplom som intygar att du genomgått kursen.
Vill ni ha denna kurs anpassad för er organisation? Inga problem. Vi är vana att skräddarsy innehåll och upplägg så ni får det som ni vill och behöver.

kontakta oss för offert.

ÖPPNA KURSER, ANPASSADE KURSER OCH WEBBKURSER
UTBILDA DIG NÄR OCH VAR DU VILL HOS OSS